Theater van de Klucht

Met pijn in ons theaterhart moeten we constateren dat de voorstelling “Wie slaapt er op de bank?” van Theater van de Klucht dit seizoen niet meer kan plaatsvinden. 😱 Ook met mogelijke versoepelingen is er nog (te) veel onzekerheid voor zowel de theaters als uitvoerenden.


❀ Wij komen echter graag in 2023 alsnog naar jullie favoriete theater! Wanneer jullie reeds tickets hebben ontvang je binnenkort bericht vanuit jouw theater met de nieuwe speeldatum.  Namens Theater van de Klucht dan ook graag tot ziens in 2023!

VOORSTELLING

Wie slaapt er op de bank?

John (Bas Muijs) maakt snel carriĂšre in politiek Den Haag. Een overwinning in de aankomende verkiezingen kan de ambitieuze politicus en begeerlijke vrijgezel dan ook bijna niet ontgaan. Als studente Emma (Sabine Beens) bij hem aanklopt, behoorlijk zwanger en noodgedwongen opzoek naar onderdak helpt John met tegenzin. Vanaf dat moment lijkt alles wat hij zorgvuldig heeft opgebouwd langzaam af te brokkelen…  

De twee vliegen elkaar constant in de haren maar blijken ook niet zonder elkaar te kunnen. Geruchten over een mogelijke relatie via de roddelpers doen de peilingen kelderen. Toeval? Of weet Patrick (Arijan van Bavel), de jaloerse assistent van John daar meer van?

Een doldwaze komedie vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij!

Cast

Bas Muijs
Sabine Beens
Arijan van Bavel

Creatives 

Regie: Paul van Ewijk
Script: Hidde Nieuwland
Artwork en Decorontwerp: Jochem Mutsaers


enkele EERDERE VOORSTELLINGEN

HEEL HOLLAND LACHT

in de vlaamsche pot

medisch centrum best


“Theater van de klucht, ga er heen want dat wordt lachen”

André van Duin


“Reusachtige clichĂ©s zorgen voor de perfecte klucht”

Theaterkrant.nl


“Arijan van Bavel is een meester in komische timing”

Musicalnieuws.nl

VOLG ONS VIA