Vanaf september 2024 in de theaters!

Arijan en Esmee Joanna wonen naast elkaar in Tilburg. Met alle voors en tegens die daarbij komen kijken. Maar ook als voordeel dat je ALTIJD bij elkaar terecht kan en elkaar alles gunt. Want Arijan is nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok-volgers zijn buurvrouw. En Esmee Joanna heeft er nooit problemen mee dat Arijan wel eens naakt door de tuin loopt. 

Met het thema buren als uitgangspunt zetten zij het theater op z’n kop in een gloednieuwe revue. Liedjes, sketches en korte conferences volgen elkaar in hoog tempo op. De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard om een heftige burenruzie moeten lachen, gluren we met Arijan en Esmee Joanna onbeschaamd over de heg en loopt een kopje suiker lenen compleet uit de hand. Blijkt een goede buur wel beter dan een verre vriend? 

GENRE: Komedie (80 minuten)

UITVOERENDE: Esmee Joanna en Arijan van Bavel 

TITEL: Oh Buurman wat doet u nu? Revue!

PERIODE: Oktober 2024 tm april 2025 

KORTE TEKST:
Arijan van Bavel en Esmee Joanna wonen in Tilburg naast elkaar. Met alle voor en tegens die daarbij komen kijken. Maar ook als voordeel dat je ALTIJD bij elkaar terecht kan en elkaar alles gunt. Want Arijan is nooit jaloers op de 1.1 miljoen TikTok volgers van zijn buurvrouw. En Esmee Joanna heeft er ook nooit problemen mee dat Arijan weleens naakt door de tuin loopt. Met het thema buren als uitgangspunt zetten ze het theater op z’n kop met een gloednieuwe revue. Liedjes, sketches en korte conferences volgen elkaar in hoog tempo op. De herkenbare ergernissen zijn verweven in een heerlijke avond theater. Nog nooit heb je zo hard om een heftige burenruzie moeten lachen, gluren we met Arijan en Esmee Joanna onbeschaamd over de heg en loopt een kopje suiker lenen compleet uit de hand. Blijkt een goede buur wel beter dan een verre vriend? Vanaf 2024 in de theaters!

Esmee Joanna: Is een entertainer pur sang! En dat zie je terug in de hoeveelheid volgers: Toktok 1.1 miljoen volgers – Instagram: 125.000 volgers – YouTube: 89.500 abonnees


Contactformulier voor theaters:


enkele EERDERE VOORSTELLINGEN

Oh Oh Den Haag!
Heel Holland lacht
In de Vlaamsche pot
Medisch centrum best


“Reusachtige clichés zorgen voor de perfecte klucht”

Theaterkrant.nl


“Theater van de klucht, ga er heen want dat wordt lachen”

André van Duin


“Arijan van Bavel is een meester in komische timing”

Musicalnieuws.nl