Theater van de Klucht

Oh Oh Den Haag!


Wat gebeurt er met de carrière van politicus John (Bas Muijs) als hij de zwangere studente Emma (Sabine Beens) onderdak biedt? En is zijn jaloerse assistent Patrick (Arijan van Bavel) wel te vertrouwen in aanloop naar de verkiezingen? Een doldwaze komedie vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij!


ADJE VOOR DE SFEER

Maak er een
knalfuif van!

Atje voor de sfeer… wie kent het nummer niet? Eén noot en de tent gaat uit z’n dak! Adje, de hilarische publiekslieveling, komt graag langs om ieder feest tot een knalfuif te maken. Het leven is te kort om nuchter te blijven, dus laten we een feestje bouwen met Adje voor de sfeer!

stadswandeling tilburg

Humoristische wandeling in historisch 
Tilburg!


Startend bij het Centraal Station, neemt Adje jullie in ca. 2 uur mee naar de meest bijzondere en rare plekjes in het historische stadscentrum. Er mag gezongen worden en onderweg genieten we van het stadseigen likeurtje Schrobbelèr.

Tot slot nodigt Adje jullie bij hem thuis op de koffie. Optioneel met gebak of luncharrangement. Dat wordt lachen!

Stadje van Adje is mogelijk vanaf 15 personen.

sHoutout vip

Bestel nu een
videoboodschap 
van
Adje!


Privé of promotioneel, wat wil je dat Adje vertelt? Bestel nu een ShoutOut videoboodschap met jouw persoonlijke bericht van Adje!

olivier plezieR

Potje Plezier:
100
opdrachten in 1 pot!


Potje Plezier is hét spel om iedereen beter te leren kennen met opdrachten, dilemma’s en de meest gekke vragen. Speel Potje Plezier met het gezin, de hele familie, al je vrienden of zelfs met collega’s en je buren. Als het tijd is om te lachen met elkaar, dan is het tijd voor een Potje Plezier!

theaterproducties


Theater van de Klucht
Terug in 2023


arijan van bavel

Verrassend veelzijdig: 
leverancier van plezier!


Mensen omschrijven Arijan als spontaan, ontwapenend, innemend en verrassend. Dit alles natuurlijk met een gepaste dosis humor, waarin de grootste kwaliteit van Arijan ligt. Samenwerken met Adje of Arijan? Neem contact op!

Workshop Komedie

Grappig, waanzinnig maar bovenal ook leerzaam. Ontdek het geheim van de lach en train je lachspieren in deze workshop. Schrijf je in met collega’s, vereniging, vrienden of theatergezelschap .

Trouwambtenaar

Adje is je man… of nou ja, trouwambtenaar natuurlijk! Verras jullie gasten en beleef dat speciale moment met een flinke dosis hilariteit. Adje draagt trots de titel ’trouwambtenaar-kluns’, Arijan verzorgt graag een vrolijke sfeer.

Dagvoorzitter

De ‘leverancier van Plezier’. Als Adje maakt hij iedereen aan het lachen, maar Arijan doet natuurlijk nog veel meer. Zo heeft hij 10 jaar lang een succesvol pretpark gehad en meerdere voorstellingen geproduceerd. 

Voice-over

Laat Adje jouw commercial inspreken of Arijan als voice-over voor een bedrijfsfilm of e-learning video. Gegarandeerd de leukste boodschap met een vleugje humor!

Videoboodschap

Privé of promotioneel, wat wil je dat Adje vertelt? Bestel nu jouw persoonlijke videobericht van Adje of Arijan. G a naar  ShoutOut.vip en laat jouw boodschap inspreken!

Heel Holland Lacht!

Theater van de Klucht bakt de koekjes van eigen deeg met unieke en hilarische ingrediënten. Bereid je voor op onbezonnen lachen en een fantastisch avondje uit!

Stadje van Adje

Een humoristische wandeling door het historisch centrum van Tilburg. Adje neemt je in ca. 2 uur mee naar de meest bijzondere en rare plekjes in het stadscentrum. 

Adje voor de Sfeer

Het is pas feest als Adje is geweest! Adje, de hilarische publiekslieveling komt graag langs om jullie feest tot een knalfuif te maken. Neem een Adje voor de Sfeer!

Contact met Adje